Zoeken
  • keesloogman

Buiten, waar de vogeltjes fluiten


We gaan binnenkort met z’n allen weer naar buiten, dat wordt genieten!

Grote grazers (‘Zie ik er een op het pad staan, dan keer ik om’), pollen (‘Bij de eerste zonnestralen zit ik binnen achter een zakdoek’), teek (‘Ik zet geen stap buiten zonder tekenpas’), berenklauw (‘Je zal je snijden aan zo’n gevaarlijke plant’). En dan heb ik het nog niet eens over de terror oehoe, ontsnapte slangen, de eikenprocessierups, code rood bij storm en andere buitendingetjes.

Maar gezond is het wel.


0 keer bekeken

Bent u voor print en/of digitaal op zoek naar een...

  • redactioneel begeleider,

  • columnist,

  • eindredacteur,

  • producer van content?

Neem contact met mij op, wie weet komen we tot samenwerking.
​Ik kan het werk als éénpitter uitvoeren, maar werk net zo graag samen

met mijn twee maten van BLR Media, zodat u het werk als één geheel

kunt uitbesteden. Wel zo gemakkelijk.

 

Kees Loogman, Haarlem

 

E keesloogman@gmail.com   0031 6 107 43 140           

©2019 Kees Loogman